HEJK NA ŠALVĚJI V ALOBALU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 4 porce hejka, citrónová šťáva, sůl, olej, 4 lístky šalvěje, česnek, ml. paprika, 2 vejce uvařená natvrdo, 150g anglické slaniny, kousek červené papriky, petrželka, 4 čtverce alobalu. POSTUP PŘÍPRAVY: Porce ryby pokapeme citrónem a necháme několik minut odležet. Porce osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a zlehka opečeme po obou stranách na oleji. Čtverce alobalu potřeme olejem, poklademe porcemi ryby, a ty poprášíme ml. paprikou. Vejce nakrájíme na kolečka, slaninu a papriku na tenké nudličky a spolu se snítkami petrželky je rozprostřeme na porce ryby. Alobaly dobře a pevně uzavřeme, vložme na mřížku pod rozehřátý gril nebo do horké trouby, a pečeme asi deset minut. Potom alobaly nahoře nastřihneme a ještě krátce pečeme dvě minuty, aby vyprchala pára. Hned je podáváme v rozstřiženém alobalu. Příloha: brambory, bramborová kaše, pečivo a zeleninový salát.

HEJK NA ŠALVĚJI V ALOBALU. HEJK NA ŠALVĚJI V ALOBALU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1364 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz